Због усклађивања рада библиотеке са радом Центра за културу током ванредне ситуације, библиотека ће од петка 27.11.2020 за кориснике радити од 8 до 14 часова.

Подсећамо кориснике да у просторије библиотеке улазе искључиво ЈЕДАН ПО ЈЕДАН, да се у просторијама библиотеке не задржавају без преке потребе, као и да строго поштују меру ношења заштитне маске и држања растојања.

Просторије библиотеке се редовно дезинфикују, број запослених по смени је значајно смањен, а у току је постављање заштитне баријере како бисмо заштитили и кориснике и запослене приликом издавања књига.

Фото: Слободан Стокић

Уколико бисте желели да изнајмите књигу, а нисте у ситуацији да дођете до библиотеке или спадате у неку од здравствено угроженијих група, јавите нам се на телефон, преко друштвених мрежа или на мејл (све контакте можете пронаћи овде), а ми ћемо дати све од себе да преко волонтера, на што безбеднији начин, књига дође до вас.

Све активности Библиотеке ће до даљњег бити пребачене на онлајн, преко фејсбук странице, коју можете пратити на овом линку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *