– Шта? – Обнављање активног књижевног живота у Библиотеци!
Желимо да направимо здраво и незлобиво окружење за писце и песнике, али и направимо систем подршке за све оне који желе да пишу, објављују, као и оне који само желе да разговарају о књижевности и коментаришу писана уметничка дела. 

– Где? – У просторијама Библиотеке “Никола Сикимић Максим” Кучево!

– Када? – Први састанак: среда, 30. јун 2021, у 18 часова.

– Ко? – Свако ко воли књижевност или воли да пише, без обзира да ли је већ објављивао или не! Свако ко би волео да пише, а није сигуран како! Свако ко има рукопис, а није сигуран како да га објави и да ли је довољно добар за објављивање! Свако ко воли да чује искуства писаца, песника, уредника! Свако ко жели да пише књижевну критику! Свако ко жели на било који начин да допринесе развоју књижевног живота наше мале библиотеке!

– Како? – Они који буду желели да учествују у састанцима, они ће и креирати њихове садржаје. На пример: испостави се да неко воли и пише фолклорну фантастику – позивамо у госте уредника који може да да прави савет у том жанру.Другим речима – активности ће зависити од потреба аутора. 

– Зашто? – Зато што је свет пун уметника којима је потребна подршка!

Дакле – без обзира да ли вам је подршка потребна или можете и желите да је пружите, дођите на уводни састанак нашег новог пројекта под називом “Максим”. 

Координатори пројекта: Санела Анкић и Јована Дишић.

За питања: 012850467, на nasabibliotekakucevo@gmail.com или путем друштвених мрежа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *