На територији Општине Кучево проглашена је ванредна ситуација како би се спречило ширење корона вируса. Детаљније о томе можете прочитати овде.

Обавештавамо јавност да ће Библиотека радити са непромењеним радним временом, али молимо кориснике да у просторије библиотеке улазе искључиво ЈЕДАН ПО ЈЕДАН, да се у просторијама библиотеке не задржавају без преке потребе, као и да строго поштују меру ношења заштитне маске и држања растојања.

Просторије библиотеке се редовно дезинфикују, број запослених по смени је значајно смањен, а у току је постављање заштитне баријере како бисмо заштитили и кориснике и запослене приликом издавања књига.

Уколико бисте желели да изнајмите књигу, а нисте у ситуацији да дођете до библиотеке или спадате у неку од здравствено угроженијих група, јавите нам се на телефон, преко друштвених мрежа или на мејл (све контакте можете пронаћи овде), а ми ћемо дати све од себе да преко волонтера, на што безбеднији начин, књига дође до вас.

Све активности Библиотеке ће до даљњег бити пребачене на онлајн, преко фејсбук странице, коју можете пратити на овом линку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *